Skip to content

Over ons

De oorsprong

Far North bestaat uit een klein team met mensen die hun werk met passie doen.

Far North is in 2017 ontstaan als hobby. Al snel kwamen er verschillende opdrachten binnen en groeide onze hobby uit tot een jong en dynamisch bedrijf. Een hoge klanttevredenheid is voor ons een belangrijke drijfveer. We zijn ambitieus, maar blijven oog houden voor detail. Dit helpt ons om hoog kwalitatief werk te leveren.

Efficient

Door vooruit te denken, plannen en handelen

Nauw betrokken

Geen zorgen! We staan altijd voor je klaar

Vakkundig

Op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Onze manier van werken

Wij begrijpen dat een online project niet alleen bestaat uit een strak design, maar ook uit een effectieve strategie. Door hier rekening mee te houden benaderen we in ons werk alle aspecten van een website of een online marketing project. 

Wij werken op een toegankelijke manier. Samenwerken met de klant vinden we belangrijk. Wij geven gehoor aan de wensen van de klant, maar denken zelf ook mee in de mogelijkheden. Tijdens het proces houden we de klant regelmatig op de hoogte van de voortgang.  

Door voor ons te kiezen verzekeren we je dat je vertrouwen terug wordt betaald met een prachtig nieuwe website. Ook als de website eenmaal opgeleverd is, zijn wij nog bereikbaar voor aanpassingen.

Jason Warris

developer

Ruben Doornbos

Client services